WEB of LATVIAN TOP FIGHTERS ENGLISH VERSION

otrdiena, 2022. gada 27. septembris

2022. gada Eiropas MMA čempionāts (GAMMA) Tbilisi, Gruzijā

 

24. - 28. septembri Grūzijas pilsētā Tbilisi norisinājās 2022.g. Eiropas  MMA Amatieru čempionāts (GAMMA).

Šajā sportam grūtajā laikā Eiropas kontinenta čempionātā piedalījās 14 Eiropas valstu pārstāvji. Par kuplāko komandu 26 pārstāvju sastāvā atzina sacensību saimnieki - Gruzijas izlase. Zīmīgi, ka starp startējošām komandām Ukraina kļuva par otro pēc dalībnieku skaita savā sastāvā (20 pārstāvji), Turcijas izlase pieteica 11 dalībniekus.    Lasīt talāk.


Azerbaidžānas, Čehijas, Vācijas un Slovākijas izlases katra atveda pa 10 pārstāvjus. Piedalās arī Polijas (6), Spānijas (6), Itālijas (5), Grieķijas (2), Bosnijas un Hercegovinas (2), Horvātijas (1) sportisti, bet Latviju pārstāvēja septiņi pārstavji, no tām sportisti Ivans Kožečenkovs (61,2 kg), Makhmuds Saifulajevs (70,3 kg) abi no cīņas kluba "Sparta", Aleksandrs Andrejevs (77,1 kg) un Artūrs Škaparnieks (-120 kg) no cīņas kluba "Berserk", kā arī treneri Andrejs Kaješovs (Sparta) un Kaspars Semjonovs (Berserk), visi no Rīgas. Kā komandas oficiālais pārstāvis EČ piedalījās Latvijas MMA asociācijas viceprezidents Aleksandrs Proņins, viņš bija arī mūsu delegācijas vadītājs.
Pēc divu dienu saspringtām sacensībām Ivans Kožečankovs izcinīja Bronzas medāļu Striking MMA disciplīnā, bet Mahmuds Saifuļajevs MMA disciplīnā un Artūrs Škaparnieks abās disciplīnās gan MMA, gan  Strike MMA iekļuva Eiropas čempionāta finālā.  Rīt 28. septembrī mūsu cīnītājus gaida cīņa par zeltu. Novēlam mūsu cīnītājiem veiksmīgus startus Eiropas čempionāta finālā!    

Skaties tiešraidi Youtube kanālā GAMMA world wide 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.