WEB of LATVIAN TOP FIGHTERS ENGLISH VERSION

otrdiena, 2024. gada 13. februāris

LMMAF oficiāla reākcija uz notikušo 10. Feb. 2024 pasākumu organizēto KSPro FL

 




                                                                ATKLĀTĀ VĒSTULE

                            par “LVBET KSPROFL FIGHT NIGHT” (KSPROFL) pasākumu

Latvijas MMA federācija (LMMAF) ir saņēmusi informāciju par 2024. gada 10. februārī notikušo “LVBET KSPROFL FIGHT NIGHT” (KSPROFL) pasākumu, kura ietvaros tika aizvadītas vairākas profesionālās cīņas, tai skaitā starp nepilngadīgām personām.

Oficiāli paziņojam, ka minētais pasākums nebija saskaņots ar LMMAF.

Jāuzsver, ka KSPROFL organizatoru sniegtā informācija par to, ka pasākumā notika cīņas pēc MMA noteikumiem ir maldinoša, jo aizvadītās cīņas neatbilst ne amatieru, nedz arī profesionālo MMA cīņu noteikumiem.

Ņemot vērā minēto, KSPROFL pasākumā rīkotās cīņas nevar saukt par MMA cīņām.


Organizējot un saskaņojot sporta pasākumus, kas ir saistīti ar MMA cīņām, LMMAF vienmēr ievēro gan Latvijas Republikas normatīvo aktu prasības, gan arī starptautisko MMA organizāciju noteikumus, tai skaitā rūpīgi seko līdzi, lai minēto ievērotu arī LMMAF biedri.

Vēršam uzmanību, ka KSPROFL organizatori nav LMMAF biedri, taču neskatoties uz minēto, LMMAF apņemas satikties ar KSPROFL organizatoriem, lai pārrunātu notikušo un novērstu šādu gadījumu atkārtošanos.

Sportistu veselība un drošība ir mūsu federācijas prioritāte,itsevišķi, ja ir runa par nepilngadīgajiem sportistiem. Nepilngadīgo sportistu dalība cīņās bez aizsargekipējuma ir kategoriski aizliegta.Tāpēc mēs nosodām KSPROFL pasākumā notikušo un kategoriski iebilstām pret šādu pasākumu rīkošanu.

Vienlaikus vēršamies pie visiem treneriem, cīņu sportistiem un īpaši nepilngadīgo sportistu vecākiem ar lūgumu pirms dalības cīņu pasākumos rūpīgipārbaudīt pasākuma atbilstību normatīvajiem aktiem.



Ar cieņu,

LMMAF 2024. gada 13. februārī

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.