WEB of LATVIAN TOP FIGHTERS ENGLISH VERSION

pirmdiena, 2024. gada 19. februāris

9.Latvijas MMA čempionātā piedalījās 2 Latvijas Top Fighters sportisti un abi izcīnīja medaļas

treneris Vjačeslavs Semenkovs, sportisti Antonijs Juzefovičs (-77kg), Ronalds Indriksons (-84 kg) un trenera palīgs Dmitrijs Andrejevs

2024. gada 18. februārī Rīgā, Skonto hallē, tika aizvadīts devītais Latvijas čempionāts MMA (jauktās cīņas mākslas). Mūsu klubu “Latvian Top Fighters” pārstāvēja divi sportisti no pieaugušo divīzijas Antonijs  Juzefovičs ( -77kg) un Ronalds Indriksons (-84kg). Abi uzrādīja labus rezultātus un izcīnīja godalgotas vietas Latvijas čempionātā grūtā konkurencē, un viņu cīņas atstāja neaizmirstamu iespaidu uz skatītājiem.    Antonijs Juzefovičs startēja kategorijā līdz 77 kg, kas piesaistīja lielāko cīnītāju skaitu. Pirmajā kārtā Antonijs ar sāpīgu paņemienu uz roku guva pārliecinošu uzvaru pār Konstantīnu Tapeškinu no SevArch kluba.
    Otrajā cīņā tikās ar pieredzējušāku kluba SPARTA sportistu Eldaru Mamedovu. Eldars iepriekšējos gados ne reizi vien ir izcīnījis medaļas Latvijas čempionātos, bet Antonijs Juzefovičs demonstrēja labu cīņu, un divos raundos viņš pastāvīgi bija aktīvs, devās uzbrukumā, pārcēla pretinieku no stāvēšanas uz grīdu, kontrolēja viņu iekšā būrī, taču ar to nepietika, lai uzvarētu, un Eldars uzvarēja ar dalītu tiesnešu lēmumu. Antonijs cīņā par bronzu devās ar lielu vēlmi uzvarēt, taču viņa pretinieks, Igauņu cīkstonis, traumas dēļ cīnīties netika. Līdz ar to Antonam Juzefovičam bronza 9. Latvijas MMA čempionātā starp pieaugušajiem!


tiesnesis Pavels Suhlovs, Eldars Mamedovs ( 2.vieta), Mahmuds Saifulajevs (1.vieta) un Antonijs Juzefovičs (3. vieta).

    
    Otrs mūsu kluba pārstāvis un sacensību debitants Ronalds Indriksons startēja kategorijā līdz 84 kg. Pusfinālā viņš tikās ar pieredzējušāku SevArch kluba cīnītāju Arturu Krikunu, kuram rekordā ir 5 cīņas. Taču jau no pirmajām cīņas sekundēm Ronalds sāka ļoti agresīvu uzbrukumu un sākumā ļoti spēcīgi uzbruka pretiniekam ar vairākiem loukikiem, pēc tam turpināja dominet un mest sitienus pa ķermeni un galvu. Vīņš ļoti ātri pārcēla cīņu uz grīdas, kur turpināja uzbrukt pretiniekam ar sitieniem no augšas. 
    Tomēr Arturs negrasījās tik viegli padoties, viņš izdarīja efektīvu kustību un ieķēra Ronalda kāju slazdā, cenšoties pielietot sāpīgu paņiemienu uz ahīlu, taču Rolands neapstājās un turpināja uzbrūkumu ar smagiem sitieniem pa galvu, un pēc vairākiem nopietniem sitieniem pa galvu tiesnesis pārtrauca cīņu. Ronalds uzvarēja pirmajā raundā ar tehnisko nokautu (TKO) un iekļuva sacensību finālā.
    Tomēr finālā viņš otrajā raundā piekāpās Mairisam Ļeonovam no Gracie Bara Brassa kluba, kurš otrajā raundā guva uzvaru kad tiesnesis apturēja cīņu pēc sitieniem no maunta. 

Arturs Krikuns (3.vieta), Mairis Leonovs (1.vieta) un Ronalds Indriksons (2.vieta) 

Abu Latvian Top Fighters cīnītāju priekšnesumi bija ļoti spilgti, viņi demonstrēja ne tikai savu augsto fizisko kondīciju, bet labas cīņas prasmes gan stājā, gan parterā. Viņu cīņas skatītājiem paliks atmiņā kā spilgti mirkļi, un panākumi kalpos par iedvesmu Latvijas Top Fighters jaunajiem sportistiem, no kuriem daudzi todien ieradās SKONTO sporta hallē, lai atbalstītu savus komandas biedrus.

"Protams, šiem diviem cīnītājiem ir labas izredzes MMA pasaulē, un esmu pārliecināts," saka viņu treneris un kluba direktors Vjačeslavs Semenkovs, "ka nākotnē viņi turpinās pārsteigt ar saviem sasniegumiem astoņstūra būrī."  Paldies organizatoriem no Latvijas MMA federācijas par labi organizēto čempionātu/


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.