WEB of LATVIAN TOP FIGHTERS ENGLISH VERSION

sestdiena, 2022. gada 3. decembris

Labākie sportisti no GAMMA Āzijas čempionāta gaida ONE Lumpinee iespēju

 


Četri labākie 2022. gada GAMMA Āzijas un Klusā okeāna čempionāta sportisti, kuri tika paziņoti sacensību noslēgumā Pataijā, Taizemē pagājušajā mēnesī, ar nepacietību gaida savas cīņas ar ONE Lumpinee 2023. gadā.

ONE Lumpinee ir pasākumu sērija, ko septembrī uzsāka ONE čempionāts, kas norisināsies slavenajā Lumpinee stadionā Bangkokā, un kura mērķis ir turpināt attīstīt un demonstrēt cīņas sporta veidus Taizemē. Iespēja GAMMA sportistiem ir daļa no pastāvīgās stratēģiskās partnerības, kas organizācijai ir ar ONE čempionātu.

Četras kārotās vietas, divus vīriešus un divas sievietes MMA un Striking MMA, ieguva Sandra Succar no Libānas kategorijā 65,8 kg, Sumit Bhyan no Indijas kategorijā 70,3 kg, Farida Abdueva no Kirgizstānas MMA kategorijā ar 52,2 kg. un Almaz Sarsembekov no Kazahstānas 61,2kg uzbrucēju MMA kategorijā. Sportistus vērtēja trīs objektīvu GAMMA pārstāvju žūrija par viņu sniegumu ringā, kā arī par kopējo sacensību attieksmi visa čempionāta laikā.

Izcīnījusi bronzu 2019. gada pasaules čempionātā un pēc tam zeltu 2021. gada Pasaules čempionātā līdz 61,2 kg kategorijā, Sandra Sukara pakāpās uz augstāku svara kategoriju 2022. gada Āzijas un Klusā okeāna valstu čempionātā un kļuva par GAMMA pirmo divu divīziju čempioni, uzvarot kontinentā. virsraksts. Šī gada sākumā viņa saņēma prezidenta godu par ieguldījumu sportā Libānā.

Sumits Bhjans izcīnīja sudrabu 2019. gada pasaules čempionātā un 2021. gada Āzijas čempionātā. Pagājušajā gadā Kirgizstānā Sumits pārliecinoši pārspēja divus favorītus no Kazahstānas ceļā uz finālu, taču savā pēdējā cīņā piekāpās. Šoreiz viņa zelta medaļas izcīnītā sniegums 2022. gada Āzijas un Klusā okeāna čempionātā izcēla viņa lielo apņēmību un nepadevīgo attieksmi.

Farida Abdueva bija vienīgā čempionāta dubultā zelta medaļas ieguvēja, uzvarot gan 52,2 kg MMA, gan Striking MMA divīzijās. Būdama tikai 18 gadus veca, Farida noteikti atstāja iespaidu uz savām pretiniecēm, parādot lielisku nosvērtību un stabilu tehniku. Nākotnē viņa būs viena no tām, kas jāskatās.

Almazs Sarsembekovs izcīnīja bronzas medaļu 2021. gada GAMMA Āzijas čempionātā. Šoreiz viņš guva iespaidīgas uzvaras ceļā uz finālu un izraisīja pamatīgu satraukumu, izcīnot titulu, pārspējot savu tautieti GAMMA 2021 Pasaules 61,2 kg uzvaras MMA čempionu Sairanu Sagindykovu.

Runājot par iespēju šiem sportistiem GAMMA prezidents Aleksandrs Engelhards sacīja: "Kā starptautiskai federācijai viena no mūsu misijām ir nodrošināt sportistiem reālus ceļus pārejai no mūsu čempionātiem uz profesionālo paaugstināšanu tiem, kas to vēlas. Mēs jau esam redzējuši šo partnerattiecību attīstības vērtību un panākumus pēdējo mēnešu laikā, un šie četri sportisti ir lieliski mūsu sporta veida vēstneši, un tagad viņiem ir jāspēj izmantot šo iespēju.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.